Hvad er Tæt På Randers?

Tæt På Randers er en videoblog der besøger restauranter, butikker, seværdigheder og events i Randers og omegn.
"Det er råt, det er ærligt, med en komisk vinkel" og budskabet er simpelt, vi ønsker at vise hvad Randers har at tilbyde og vise frem! 

Hver uge kan man se afsnit på vores hjemmeside, Facebook og Youtube. 

Tæt På Randers opstod med ideen om at vise Randers med en ærlig og komisk vinkel, og her vil værterne tage seerne med i Storegade, på shopping, oplevelser og meget mere, samt en masse konkurrencer hvor følgerne har mulighed for at finde fede præmier.

Alle1.2 Beskåret.jpg


- Hvordan og hvornår startede Tæt På Randers?


Idéen til TPR opstod i start december 2019, Patrick filmede for Randers CIty Foreningen og der opstod snakken samt idéen til TPR, med sparring fra Randers City Forening blev bolden kastet op og projektet blev sat i gang.
TPR's åbningsafsnit udkom d.4 september 5 dage senere ramte TPR's Facebook side 1000 følgere og har derefter fortsat positiv vækst.
D. 16 september blev Lone ansat som vært så der kunne være mere fleksibilitet i de forskellige afsnit.


I start 2021 blev Tæt På Randers oprettet som ApS firma og er stadigvæk den dag i dag selvdreven uden støtte fra det offentlige.

Hvem er vi?

Patrick Stilling

- Stifter

- Videograf

- Vært

Patrick er født og opvokset i Randers og driver til dagligt virksomheden FlexVideo der levere video reklamer til store og små virksomheder i Danmark.
 

Med flere års erfaring indenfor videoproduktion var Tæt På Randers et oplagt emne at starte op.

Idéen opstod i december 2019 og med sparring fra Randers City Forening gik projektet i gang.
Første afsnit ramte diverse sociale medier d. 4 september 2020.

Patrick1_edited_edited.jpg
Annette3.jpg

Annette Andersen

- Medstifter

- Videograf

- Vært

Arbejder til dagligt som sygeplejerske på Randers Sygehus og har i en årrække været assisterende videograf for FlexVideo.

Annette er født og opvokset i Randers og har aldrig frygtet en udfordring og da Tæt På Randers bolden blev givet op, var hun klar til at trække i arbejdstøjet som både videograf og vært.

Anne Mette Dych Olsen

- Markedsføring

- Vært

Anne Mette arbejder til dagligt som eventkoordinator hos Randers City Forening, hvor hun arrangere events, administrerer markedsføring og hjælper til med at binde trådende sammen i butiks netværket.

Anne Mette er også født og opvokset i Randers.

Patrick og Anne Mette stiftede bekendtskab i starten af 2019 og da Tæt På Randers blev fremlagt var Anne Mette selvskreven til at deltage i projektet som vært og markedsførings ansvarlig.

Anne Mette1.3.jpg
IMG_4497.jpg

Lone Rasmussen

- Vært

Arbejder til daglig som sygeplejerske på Hospice Randers, er Mor til 3 og stifter af motions-fællesskabet Vi Løber i Randers.

Lone er født og opvokset i Randers og vendte i 2009 tilbage efter 10 år udenbys.

 

Lone har kendt Patrick perifert i et par år via sin mands erhvervs netværk. Hendes ønske om at deltage stod helt klart det øjeblik hun hørte projektet omtalt. Det er Lones dybtfølte kærlighed til Randers samt hendes mod på udfordringer som er årsag til at holdet har valgt hende som medvært.